Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Colonelul Gheorghe Strâmb a intrat în pensie
Lorena Georgi  - Luni, 2 Februarie 2009

Colonelul Gheorghe Strâmb, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" al judeţului Satu Mare, a intrat în pensie începând cu data de 1 februarie 2009, ca urmare a ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, care a fost transmis săptămâna trecută.

Vestea a fost primită de inspectorul-şef cu amărăciune, întrucât iniţial avea dispensă până la 1 iunie 2009. „Aveam aprobare să rămân până la 1 iunie. Trecerea în rezervă m-a surprins, am primit-o cu puţină amărăciune, însă anul era oricum de pensionare”, a declarat colonelul.

Acesta a absolvit Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti, apoi a ajuns la Grupul de Pompieri din Sibiu. Din 1981 îşi desfăşoară activitatea la Satu Mare.

Este căsătorit cu Mariana, economistă la Casa Judeţeană de Pensii şi îi iubeşte pe cei doi băieţi ai ei ca pe propriii fii. Alături de ea şi de viitorii nepoţi îşi va petrece anii de "tânăr pensionar", dar spune că nu va renunţa la muncă şi îşi va găsi o activitate care să-l ţină ocupat măcar câteva ore în fiecare zi.

Referitor la cea mai mare realizare de la preluarea comandei Grupului de Pompieri Satu Mare, care s-a transformat în ISU în anul 2001, colonelul consideră că aceasta constă în unitatea colectivului şi abia apoi aminteşte de înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă şi Descarcerare sau alte investiţii.

Odată cu intrarea în pensie, responsabilităţile colonelului Gheorghe Strâmb la comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” vor fi preluate, provizoriu de primul adjunct al acestuia, Iulian Burz, mai târziu urmând să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului respectiv.

Tags: stramb  gheorghe  pensie  
2709 vizite
Distribuie pe