Locale Altele
Miercuri, 3 Iunie 2020
Mie, 3 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţia dă asigurări că sătmărenii nu sunt în niciun pericol
Poliția Satu Mare  - Joi, 11 Iunie 2015

Referitor la afirmațiile apărute în mass-media privind programul de lucru al polițiștilor structurilor de rutieră și judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu-Mare, facem următoarele precizări:

Programul de lucru al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu-Mare  este reglementat de o dispoziție-cadru, elaborată pe baza normelor legislative în vigoare, a propunerilor punctuale pe domenii de activitate şi structuri - inclusiv cele formulate de către organizaţiile sindicale, precum și pe baza analizei situației operative existente la nivelul județului Satu Mare.

Conform acestei dispoziții-cadru, segmentul de poliție rutieră și cel de judiciar, pe raza județului Satu Mare este asigurat 24h din 24, de către polițiști care au calitatea de polițiști rutieri sau care fac parte din structurile de investigații criminale. 

Precizăm că sunt luate măsuri pentru respectarea tuturor drepturilor polițiștilor care desfășoară misiuni operative, indiferent de programul de lucru al acestora.  

Asigurăm cetățenii județului Satu Mare că Poliția este la datorie 24 h din 24, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, conform Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcţionarea Poliţiei Române și a Legii nr. 360/2002, privind Statutul Poliţistului.

639 vizite
Distribuie pe