Locale Altele
Miercuri, 27 Mai 2020
Mie, 27 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Undă verde pentru construirea fast-food-ului Quick la Burdea
Florin Răchitan  - Marti, 7 Iulie 2015

Întruniţi marţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali sătmăreni au aprobat, cu majoritate confortabilă de voturi, documentaţia Planului Urbanistic Zonal prin care se schimbă funcţiunea unei părţi a terenului de la Intersecţia Burdea, din parcare şi cale de acces pietonal şi circulaţie auto în zonă de servicii.

Acesta constituie primul pas concret spre aprobarea construirii unui fast-food de tip drive-in în zona respectivă, după ce la ultimele două şedinţe consilierii UDMR au respins proiectul, pe motiv că nu au primit destule informaţii despre investiţia planificată acolo.

La şedinţa de marţi au aprobat, în sfârşit, proiectul, cu menţiunea că patru dintre ei s-au abţinut de la vot.

Pentru a se construi efectiv fast-food-ul mai este nevoie de câteva aprobări din partea Consiliului Local, proiectele urmând să fie dezbătute pe măsură ce compania franceză Quick va demara investiţia.

Tot în şedinţa de marţi, consilierii au aprobat în unanimitate rectificarea de buget a municipiului Satu Mare, regrupând unele sume de la investiţii ce nu sunt considerate prioritare spre altele care trebuie demarate urgent, cum ar fi reabilitarea şi modernizarea unor şcoli.

În privinţa finanţării clubului de fotbal Olimpia, scandalul se amână, deoarece proiectul de hotărâre cu pricina nici măcar nu a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de marți.

982 vizite
Distribuie pe