Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nu avem destui jandarmi
Leontina Volosciuc  - Luni, 9 Martie 2009

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi se confruntă cu un deficit de personal de 20%, a declarat comandantul Gheorghe Avram în cadrul unei conferinţe de presă în timpul căreia a fost prezentat şi bilanţul unităţii pe primele trei luni ale acestui an.

Problema deficitului de personal este cunoscută şi la nivel naţional, iar ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a promis că în acest se va încerca o suplimentare a efectivelor de jandarmi.

O altă soluţie propusă pentru acoperirea deficitului de personal este renunţarea la asigurarea pazei cu jandarmi la unele instituţii şi redistribuirea în patrule stradale a jandarmilor scutiţi de aceste îndatoriri.

Se pare, însă că nici această variantă nu ar rezolva problema la Satu Mare, după cum susţine colonelul Dorel Gheţea, de aceea Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a iniţiat un amplu program de recrutare a tinerilor interesaţi de o carieră în acest domeniu.

Tot în cadrul conferinţei de presă, conducerea Inspectoratului le-a felicitat pe cele 13 jandarmeriţe şi pe reprezentantele presei sătmărene cu ocazia zilei de 8 Martie, oferindu-le fiecăreia câte un buchet de flori.

Tags: jandarmi  deficit  personal  
2078 vizite
Distribuie pe