Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patinoar uriaş şi iluminat ornamental bogat de Sărbătorile de Iarnă
Florin Răchitan  - Vineri, 13 Noiembrie 2015

Satu Mare va intra în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă încă de la începutul lunii decembrie, când se va închide parţial circulaţia maşinilor în Centrul Vechi, iar patinoarul care era amenajat până anul trecut în faţa Muzeului Judeţean se va muta în Piaţa Libertăţii, în faţa Hotelului Dacia, pe o suprafaţă dublă.

Astfel, copiii şi toţi sătmărenii dornici să dea câteva ture pe patine vor avea ocazia să se bucure de acest sport pe gheaţă în condiţii civilizate şi relaxante, în mijlocul unui spaţiu amenajat special pentru Sărbătorilor de Iarnă, fără să mai înghită noxele maşinilor din intersecţie.

De-altfel, nu numai Centrul Vechi, ci întregul oraş va fi împodobit de sărbătoare, cu un sistem de iluminat ornamental mai complex decât în anii trecuţi şi cu opt brazi de Crăciun, câte unul în fiecare cartier, plus cel mai mare brad, care e ridicat deja în parcul central.

Iluminatul ornamental va fi pornit, ca de obicei, în seara de 1 Decembrie, de copiii care se vor aduna în parc, unde vor fi aşteptaţi cu cadouri şi multe surprize. De fapt, pentru toată luna decembrie sunt pregătite programe specifice Sărbătorilor, în parteneriat cu ONG-urile sătmărene, nenumărate spectacole, jocuri şi, bineînţeles, Târgul de Crăciun organizat după modelul oraşelor occidentale. 

1875 vizite
Distribuie pe