Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prefectul Eugeniu Avram a fost revocat din funcție
Florin Răchitan  - Joi, 18 Februarie 2016

În şedinţa de joi a Guvernului României a fost aprobată demiterea mai multor prefecţi din ţară, între aceştia numărându-se şi reprezentantul Guvernului în judeţul Satu Mare, Eugeniu Avram.

Informaţia a fost confirmată telefonic, dar la Prefectura Satu Mare nu a ajuns încă nici un document care să ateste această Hotărâre de Guvern.

Demiterea prefecţilor numiţi în timpul guvernării Ponta era de mai multă vreme pe „masa de lucru” a actualului guvern tehnocrat şi, probabil, în cazul lui Eugeniu Avram lucrurile s-au precipitat odată cu punerea acestuia sub acuzare în Dosarul Govor instrumentat de DNA.

În condiţiile în care nu s-a primit încă nici o confirmare oficială a demiterii lui Eugeniu Avram, nu se ştie nici cine va fi numit în locul lui.

UPDATE - După aflarea veştii despre schimbarea din funcţie, prefectul Eugeniu Avram ne-a transmis un comunicat de presă, pe care îl publicăm integral:

Prin această informare de presă doresc să le mulţumesc tuturor cetăţenilor din judeţul Satu Mare care au fost alături de mine în tot acest timp în care am fost detaşat în funcţia de prefect al judeţului Satu Mare.

De asemenea, transmit mulţumiri colegilor din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, reprezentanţilor instituţiilor publice deconcentrate, autorităţilor locale, mass-media locale şi tuturor celor care m-au susţinut.

Consider că întreaga activitate mi-am desfăşurat-o într-un mod profesionist, transparent, obiectiv şi în spiritul legii.

LATER EDIT: Noul prefect al judeţului Satu Mare este Radu Bud. Detalii la acest link.

1275 vizite
Distribuie pe