Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul prefect al judeţului, Radu Bud, a fost investit oficial în funcţie
Florin Răchitan  - Sambata, 20 Februarie 2016

În prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, a parlamentarilor sătmăreni şi a directorilor instituţiilor deconcentrate, Radu Bud a fost investit oficial, sâmbătă seara, în funcţia de prefect al judeţului Satu Mare.

În cadrul unei ceremonii formale, subsecretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestorul de poliţie Viorel Dosaru a dat citire Hotărârilor de Guvern prin care fostul prefect Eugeniu Avram a fost revocat din funcţie, iar în cazul lui Radu Bud a fost aplicată procedura de mobilitate din funcţia publică de inspector guvernamental în cea de prefect al judeţului Satu Mare.

După depunerea jurământului, noul prefect l-a invitat pe predecesorul său să se adreseze celor prezenţi, iar Eugeniu Avram le-a mulţumit tuturor pentru colaborarea din mandatul ce tocmai s-a încheiat, felicitându-l totodată pe Radu Bud pentru reinvestirea în postul de reprezentant al Guvernului în teritoriu, post pe care l-a mai ocupat în perioada 2004 – 2008.

„Trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, dar stau la dispoziţia noului prefect cu toate cunoştinţele pe care le-am dobândit în aceşti ani petrecuţi la conducerea instituţiei, orând va avea nevoie de ajutorul meu” – a declarat Eugeniu Avram.

La rândul lui, Radu Bud i-a mulţumit predecesorului său pentru activitatea pe care a desfăşurat-o „demn şi decent”, afirmând că nu are nici o emoţie la preluarea mandatului şi asigurându-i pe reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, precum şi pe cei ai instituţiilor deconcentrate, că vor avea în noua conducere a Prefecturii un partener de încredere.

„Voi continua activitatea exact de unde a lăsat-o domnia sa (fostul prefect n.r.) şi sunt convins că vom colabora foarte bine. Chiar dacă la finalul mandatului domniei sale a fost un mic scurtcircuit, am convingerea că timpul va infirma toate acuzaţiile şi îl vom şti pe domnul Eugeniu Avram acelaşi om demn pe care l-am cunoscut” – a declarat Radu Bud, după care i-a invitat pe toţi cei prezenţi să ciocnească o cupă de şampanie. 

1213 vizite
Distribuie pe
Bibiti Bogdan Stan
Vreau nr de tel al dansului
2016-10-14 12:34:17