Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Comunicatul Primăriei despre votul consilierilor locali
Primăria Satu Mare  - Vineri, 29 Aprilie 2016

Întrucât lucrările la noua clădire a Teatrului de Nord au fost finalizate, cele 2 secții, română și maghiară, au dorit organizarea unui eveniment de inaugurare la  care să participe Televiziunea Română pentru a face un film de promovare a clădirii reabilitate.

Acest eveniment atât de așteptat de sătmărenii iubitori de teatru ar fi inclus patru spectacole programate pentru a marca întoarcerea în sala de spectacole a Teatrului de Nord.

Teatrul Odeon din București, Teatrul din Debrecen, respectiv Teatrul Național Maghiar din Cluj în colaborare cu secția maghiară și secția română a Teatrului de Nord au acceptat să pună pe scena teatrului sătmărean un spectacol.

Din păcate în timpul ședinței de joi, consilierii UDMR și PNL s-au opus realizării acestui eveniment.

Doresc să informez cetățenii acestui municipiu că Primăria a făcut toate demersurile și eforturile posibile pentru ca acest eveniment să aibă loc la sfârșitul lunii mai odată cu sărbătorirea celei de-a XX-a ediții a Zilelor Orașului.

Cei care s-au opus sunt următorii consilieri : Butka Gergely, Fogel Vasile, Kiss Iosif, Magyar Lorand, Masculic Csaba, Nagy Szabolcs, Nits Janos, Szocs Peter, Bancea Valeriu, Feher Doina. I-am nominalizat pentru ca iubitorii de teatru să le poată mulțumi personal.

Dr. Coica Costel Dorel
Primar al municipiului Satu Mare

Tags: teatru  nord  inaugurare  vot  consiliu  local  
1124 vizite
Distribuie pe