Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Declarația primarului Dorel Coica despre verificările procurorilor
Primăria Satu Mare  - Joi, 12 Mai 2016

La scurt timp după verificările efectuate joi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare la domiciliul său și cabinetele medicale pe care le-a condus înainte de a deveni primar, edilul-șef al Sătmarului ne-a transmis o declarație de presă, pe care o publicăm integral:

S.C.M Dr. Coica  este o societate înregistrată la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare  pe codul numeric personal al subsemnatului, care până în anul 2012 aveam calitatea de administrator al societăţii.

În luna iunie 2012, odată cu începerea mandatului de primar al municipiului m-am autosuspendat din funcţia de administrator al societăţii. Urmare acestui fapt, am considerat că veniturile societăţii nu mai apar ca venituri personale, eu nemaiavînd nici o calitate la SCM Dr. Coica.

În luna martie a.c., după o discuţie cu reprezentanţii A.J.F.P Satu Mare am constatat că veniturile societăţii în cauză sunt înregistrate pe acelaşi cod numeric personal al subsemnatului, astfel fiind necesară introducerea acestora în declaraţia personală de avere.

În acel moment am trimis o notă explicativă către Agenţia Naţională de Integritate la care am atașat declaraţiile de avere rectificate pentru anii 2011, 2012, 2013, 2014.

Ca urmare, A.N.I s-a autosesizat şi verifică autenticitatea declaraţiilor mele. Nu sunt alte suspiciuni în verificările în curs.

Primar al municipiului Satu Mare

Dr. Coica Costel Dorel

Tags: coica  declaratie  verificari  avere  
1181 vizite
Distribuie pe