Locale Altele
Sambata, 24 Octombrie 2020
Sam, 24 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria Vetiş are casă nouă
Consiliul Județean Satu Mare  - Marti, 17 Mai 2016

Marți a avut loc ceremonia oficială prin care s-a inaugurat noua clădire în care va funcţiona administraţia locală din Vetiş. Noua clădire are un aspect modern şi este structurată pe două nivele. 

La inaugurare au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Riedl Rudolf, prefectul Radu Bud şi subprefectul Altfatter Tamás, funcţionarii, consilierii locali şi mulţi alţii. 

Primarul comunei Vetiş, Juhász Ludovic, a fost cel care s-a ocupat de modul în care s-a derulat activitatea de inaugurare. 

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, în discursul său, a precizat faptul că această comună este un exemplu pozitiv pentru multe comunități din jur. Totodată a adăugat faptul că instituția pe care o conduce a sprijinit dezvoltarea acestei localități și o va face în continuare.

Daniel Codrea, viceprimarul comunei Vetiş, a spus că această zi va rămâne în istoria locului datorită faptului că întreg colectivul Primăriei s-a mutat în casă nouă.

După discursurile oficialităţilor a urmat a scurtă slujbă oficiată de mai mulţi preoţi, atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

După tăierea panglicii a urmat vizitarea de către invitaţi a încăperilor din noua primărie a comunei, apoi a urmat ceremonia religioasă de sfinţire a sediului noii primării.

Tags: primarie  vetis  inaugurare  
1734 vizite
Distribuie pe