Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Muncitorii nu se grăbesc foarte tare cu reabilitarea podului
Florin Răchitan  - Marti, 19 Iulie 2016

Firma Drum Inserv din Zalău, câștigătoarea licitației pentru lucrările de reabilitare a Podului Decebal, are ca termen de finalizare a acestor lucrări, teoretic, 15 septembrie.

Pentru a respecta acest termen, conducerea Primăriei i-a solicitat să lucreze și în timpul nopții, deoarece, judecând după forța de muncă și utilajele aduse pe pod, e destul de evident că le va fi greu să se țină de promisiune.

Potrivit unei filmări realizate de un coleg din presa locală maghiară, angajații firmei nu se omoară cu munca nici în timpul zilei și, cel puțin deocamdată, nici prin gând nu le trece să lucreze și noaptea.

Filmarea a fost realizată marți, la ora 15.50, iar imaginile arată un grup mic de muncitori spărgând trotuarul pe mijlocul podului, iar puțin mai încolo un utilaj parcat pe banda de circulația închisă, cu șoferul odihnindu-se în cabină, în timp ce un coleg de-al său se plimbă agale cu o lopată în mână.

“În ritmul acesta, lucrările nu se vor termina nici până la Crăciun” - conchide cel care a postat filmarea pe pagina sa personală de Facebook. Primarul Kereskenyi Gabor a reacționat rapid la postare, anunțând într-un comentariu că reprezentanții firmei au fost convocați pe marți la sediul Primăriei. 

Tags: lucrari  pod  decebal  intarziere  


2364 vizite
Distribuie pe
gogulescu
Interesant , podul de pe Somes pe partea ungureasca la cativa km de Satu Mare a fost reabilitat total intr-o saptamana.....
2016-07-20 13:35:10
Chereches Mircea
Si ce spaima au tras administratorii firmei; azi la ora 12 era acelasi utilaj si 5 muncitori care se plimbau agale pe pod!Vai de noi!
2016-07-19 19:54:54