Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
A început schimbarea directorilor; prima victimă – Manea de la Finanţe
Leontina Volosciuc  - Vineri, 24 Aprilie 2009

Directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare, Nicolae Manea, este primul director de instituţie deconcentrată care a acceptat decizia de eliberare din funcţie pe care a primit-o joi seara, după ora 22.

Domnia sa a organizat vineri dimineaţa o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că este de acord cu decizia şi o consideră binevenită pentru că numai aşa Guvernul îşi va putea numi în funcţii, până la un anumit nivel, oamenii de încredere.

Preavizul directorului de la Finanţe se va încheia la data de 18 mai. Nicolae Manea a mai precizat că va accepta, probabil, funcţia de executor la compartimentul de soluţionare a contestaţiilor din cadrul instituţiei pe care încă o conduce.


În cursul zilei de vineri, mai mulţi directori sătmăreni au primit decizii de eliberare din funcţii, însă au avut grijă să nu fie de găsit, cel puţin pentru ziarişti. În locul lor, partidele din coaliţia guvernamentală îşi vor pune propriii oameni, după organizarea concursurilor de rigoare pentru ocuparea acelor posturi.


Candidatul propus din partea PSD la conducerea Finanţelor sătmărene este Mircea Ardelean, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 2000 – 2004.

Tags: directori  schimbati  functii  
1762 vizite
Distribuie pe