Locale Altele
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Mie, 25 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Delegaţie sătmăreană în Germania
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 16 Septembrie 2016

În perioada 13-19 septembrie, prefectul Radu Bud se află în delegaţie în Germania, la invitaţia prefectului districtului Ostalb, landul Baden-Wurttemberg. Delegaţia este una comună cu preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, respectiv o parte dintre consilierii judeţeni şi reprezentanţi ai mediului de afaceri sătmărean.

Delegaţia sătmăreană a fost primită miercuri la cina oficială în Läuterhäusle, oraşul german Aalen. Joi, 15 septembrie 2016, delegaţia a participat la conferința de prezentare a județului Ostalb și la ședința cu subiectul ”Cooperarea și parteneriatul între cele două județe” la sediul Instituției Prefectului din Ostalbkreis, apoi a efectuat o vizită la compania MAPAL, acolo unde a fost prezentat sistemul educațional pentru formare profesională duală, o temă de mare interes pentru judeţul Satu Mare.

Vineri, delegaţia a fost primită la Primăria Orașului Schwäbisch Gmünd, unde este organizată o întâlnire cu autorităţile locale. Tot vineri, oficialii sătmăreni vor participa la o ședință la Primăria Orașului Aalen, iar seara sunt invitaţi la Fachsenfeld, la vernisajul "Jan-Hendrik Pelz" organizat de către Fundația Schloss.

Sâmbătă, delegaţia se va deplasa la Ellwangen, unde va vedea castelul și muzeul, precum și proiectul EATA - Academia de Training și Transfer European, un campus educațional construit prin transformarea cazărmii Reinhardt, ca un exemplu de proiect LEADER.

În după-masa zilei de sâmbătă, delegaţia va vizita lacul Bucher Stausee, unde vor avea loc discuții despre posibile proiecte LEADER realizate împreună cu județul Satu Mare.

Tags: vizita  germania  ostalb  delegatie  satu mare  
1055 vizite
Distribuie pe