Locale Altele
Joi, 1 Octombrie 2020
Joi, 1 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul Kereskenyi Gabor îl vrea pe Maskulik Csaba city manager
Florin Răchitan  - Miercuri, 26 Octombrie 2016

Foarte multe discuții în ultima vreme despre postul de city-manager al municipiului Satu Mare! La prima vedere nimeni nu înțelege că WTF, dar ideea e că, dacă ajunge persoana potrivită în postul respectiv, peste patru ani poate fi candidat la Primărie, în funcție de cum își face treaba.

Cel care va ocupa funcția respectivă va fi responsabil, practic, de coordonarea tuturor lucrărilor de infrastructură din oraș, ceea ce înseamnă că va fi prezent destul de frecvent în presa locală, mai ales dacă vorbim de cel pe care primarul Kereskenyi Gabor tocmai l-a propus (după îndelungi negocieri în interiorul UDMR n.r.): Maskulik Csaba, nimeni altul decât fostul contracandidat al lui Kereskenyi în cadrul UDMR pentru desemnarea candidaturii la Primăria Satu Mare.

Este deja un secret cunoscut de toată lumea că nu prea s-a dorit apropierea lui Maskulik de putere în asemenea măsură, că doar nici Kereskenyi nu e fraer, dar negocierile intense din ultimele luni și-au făcut efectul, după ce s-a tot tras de timp până la luarea unei decizii.

Teoretic, se va organiza un concurs pentru ocuparea funcției respective, iar condițiile de participare și atribuțiile noului city-manager vor fi aprobate în ședința Consiliului Local de joi, dar cei care nu au trăit pe altă planetă în ultimii 26 de ani știu că astea-s formalități.

De-altfel, Maskulik Csaba este cât se poate de potrivit pentru această funcție, fiind inginer de profesie și având în spate o carieră respectabilă la unele dintre cele mai mari firme private din Satu Mare. Este o voce importantă în Consiliul Local, făcând uneori opoziție nu doar fostei puteri, ci și celei actuale. Motiv pentru care noi îl susținem ;)

Tags: maskulik  manager  city  
1258 vizite
Distribuie pe