Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Butka Gergo e consilierul primarului pe probleme de cultură și comunicare
Florin Răchitan  - Miercuri, 22 Februarie 2017

Vechiul nostru prieten, Butka Gergo, se află probabil în fața provocării profesionale a vieții sale. El a fost anunțat, în cadrul conferinței de presă de miercuri, viitorul consilier personal al primarului Kereskenyi Gabor pe probleme de cultură, divertisment, marketing urban și dezvoltare economică locală.

Fiind cunoscut de ani de zile ca organizator al unora dintre cele mai cool manifestări culturale locale, ce aduc la Satu Mare puțin din atmosfera centrelor universitare, și remarcându-se și ca unul dintre cei mai activi consilieri locali, Butka Gergo are acum ocazia să-și dovedească priceperea în echipa de conducere a Primăriei.

Absolvent al Facultății de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, el a activat până acum exclusiv în domeniul privat, preluând o bună parte din conducerea afacerii de familie la una dintre cele mai cunoscute firme din Satu Mare, dar s-a făcut remarcat încă de când s-a întors de la studii în Satu Mare prin implicarea sa în viața culturală a orașului prin organizarea unor evenimente inedite, precum Festivalul Muzicii de Stradă.

Tânărul Butka va demisiona din Consiliul Local în ședința de joi, urmând să-și preia atribuțiile de consilier al primarului cu începere de la 1 Martie, și are deja câteva proiecte care sună a SF în Satu Mare: aplicație City Report pentru telefoane mobile, prin care oricine va putea să raporteze Primăriei, în timp real, orice găsește în neregulă în oraș, program GSuite, care va funcționa ca un fel de Google intern pentru funcționarii Primăriei, un website nou pentru turiștii care vizitează Satu Mare, comunicare mai trendy pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, dar și și dezvoltarea activității Centrului de Inovare și a Casei Meșteșugarilor. Succes!

Tags: butka  consilier  primar  
1215 vizite
Distribuie pe