Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Serviciile poliției se reorganizează în trei sedii
Poliția Satu Mare  - Joi, 23 Martie 2017

Odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare și renovare a imobilului situat în municipiul Satu Mare, pe str. Mihai Viteazu nr. 11, din proprietatea M.A.I. , la nivelul Consiliului de Conducere al I.P.J. Satu Mare fost stabilită redistribuirea tuturor spațiilor deținute de inspectorat, ținându-se cont de necesitățile impuse de alocarea unor spații de lucru adecvate, pentru bunul mers al activităților specifice desfășurate în sprijinul comunității și pentru o gestionare eficientă a situației operative.

La această dată  Inspectoratul de Poliție Judetean Satu Mare funcționează în 3 locații de pe raza municipiului Satu Mare, astfel:

Imobilul de pe strada Mihai Viteazu nr. 11;

Imobilul de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5;

Imobilul de pe strada Târnavei nr. 16.

Consiliul  de Conducere a stabilit repartizarea funcționării structurilor unității  în cele trei locații, începând cu data de 1 martie a.c. după cum urmează:

În imobilul de pe strada Mihai Viteazu nr. 11 va funcționa conducerea inspectoratului însoțită de structurile de suport: Serviciul Cabinet cu Centrul Operațional și Compartimentul de Relații Publice, Serviciul Comunicații și Informatică, Serviciul Resurse Umane, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale, Compartimentele Control Intern, Juridic, Prevenire, Psihologie, Structura de Securitate și Secția 3 Poliție Rurală Satu Mare.

În imobilul de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5 vor funcționa, serviciile operative de Investigații Criminale, de Ordine Publică, de Investigare a Criminalității Economice, Rutier, Crimă Organizată,  Arme și Substanțe Explozive, dar și Serviciul Logistic, Financiar, Cazier Judiciar, Analiza Informațiilor, Operațiuni Speciale și Centru de Reținere și Arest Preventiv. Tot aici va funcționa și conducerea Poliției Municipiului Satu Mare însoțită de Biroul de Investigații Criminale.

În imobilul de pe strada Târnavei nr. 16 vor funcționa Birourile Rutier și de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Rugăm cetățenii să manifeste înțelegere față de eventualele situații neplăcute create de reorganizarea spațiilor de funcționare ale unității.

Tags: serviciile politiei  reorganizare  sedii noi  
1162 vizite
Distribuie pe