Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bază nouă pentru pompierii voluntari din Ardud
Primăria Ardud  - Vineri, 28 Aprilie 2017

În perioada următoare, Oraşul Ardud îşi propune să construiască un Centru de Intervenţie al Serviciilor Profesioniste şi de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă.

Proiectul va fi depus în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Interreg V-A România – Ungaria 2014 – 2020.

Ideea de proiect are la bază un parteneriat între conducerea orașului Ardud, SVSU Ardud și reprezentanții ISU Someș, în vederea stabilirii oportunității și disponibilității instituției ISU Someș pentru a pregăti un proiect transfrontalier în cadrul programului RO-HU, alături de Primăria Nagyecsed din Ungaria, pentru a construi și dota un Centru de Intervenție al Serviciilor Profesioniste și de Voluntariat pentru Situații de Urgențe la Ardud.

Această idee de proiect presupune lucrări de construcție, amenajare a centrului, dotarea cu echipamente specifice, achiziția unei mașini de intervenție de capacitate medie/mare cu modul de descarcerare, o ambulanță tip B2, activități de pregătire/perfecționare, cooperare și coordonare resurse umane și intervenții cu SVSU Ardud şi ISU Someș.

Centrul va deservi un areal de intervenţie extins de aprox. 30.000 locuitori, iar perioada de implementare, după semnarea contractului de finanţare, va fi de 18 luni.

Tags: centru  interventii  pompieri  ardud  
1286 vizite
Distribuie pe