Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Reţeaua de canalizare a fost inaugurată la Odoreu
Florin Răchitan  - Vineri, 12 Mai 2017

În prezenţa senatorului UDMR Turos Lorand, a deputatului PSD Octavian Petric, a consilierilor locali şi a reprezentanţilor societăţii Apaserv, vineri a fost inaugurată oficial reţeaua de canalizare a comunei Odoreu, o investiţie de aproape 10 milioane de euro din fonduri UE.

Primarul Dumitru Pop a anunţat că lucrările sunt finalizate, dar a dat firmei executante un termen de 90 de zile pentru a reface terenul la starea iniţială, inclusiv prin însămânţarea ierbii pentru gazon.

Directorul Apaserv, Dan Stegerean, a explicat că proiectul a constat în construirea unei reţele de canalizare de aproape 18 km, cu 1.250 cămine de racordare, patru staţii de pompare a apei uzate şi aproape 4 km de conductă sub presiune.

Astfel are acces la reţeaua de canalizare aproape toată populaţia comunei Odoreu, cu excepţia sătenilor din Berindan, unde deocamdată a fost introdusă apa, urmând să fie extinsă şi reţeaua de canalizare până acolo. Localnicii din Odoreu se pot branşa deja la racorduri, singura formalitate pe care trebuie s-o îndeplinească fiind semnarea unui contract în acest sens cu societatea Apaserv. 

Tags: canalizare  odoreu  inaugurare  
2575 vizite
Distribuie pe