Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul dă nota 8,5 Zilelor Oraşului Satu Mare. Vouă cum v-au plăcut? – CHESTIONAR
Florin Răchitan  - Marti, 30 Mai 2017

Conducerea Primăriei Satu Mare a făcut marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, o evaluare a recentei ediţii a Zilelor Oraşului subliniind aspectele care au diferenţiat-o de ediţiile anterioare.

Primarul Kereskenyi Gabor şi viceprimarii Doina Feher, respectiv Adrian Albu, consideră că a fost o sărbătoare în care s-au evidenţiat semnele unui nivel de civilizaţie comparabil cu cel de la alte manifestări similare din Europa, referindu-se în special la oraşele înfrăţite cu Satu Mare.

Conform datelor statistice, numărul comercianţilor a fost mai mic decât anul trecut, dar aceştia au avut încasări mai mari şi au plătit Primăriei taxe în valoare de 100.000 de lei, sumă dublă faţă de cea din anul trecut.

Pe cele două scene au evoluat aproape 140 de artişti, iar sătmărenii au avut oaspeţi mai mult de 50 delegaţi ai oraşelor înfrăţite, care cu toţii s-au simţit excelent în urbea noastră.

Un alt aspect scos în evidenţă este scăderea sub 200.000 mc a cantităţii de deşeuri rămasă în zona centrală după încheierea spectacolelor din fiecare seară, ceea ce reprezintă o evoluţie pozitivă faţă de anii trecuţi, când această cantitate ajungea chiar şi până la 300.000 mc, în condiţiile în care acum, potrivit numărătorii neoficiale a Jandarmeriei, se pare că publicul a fost în număr record în faţa scenelor.

Totuşi, edilul-şef nu a dat punctaj maxim organizării Zilelor Oraşului, ci doar nota 8.5, el subliniind că nu ar da notă maximă nici celorlalte manifestări similare la care a participat în străinătate, iar la Satu Mare mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Coordonatorul întregii activităţi de Zilele Oraşului, Butka Gergo, s-a arătat mulţumit de felul în care s-au derulat lucrurile, dar pentru a afla şi părerea sătmărenilor, a alcătuit un chestionar online, în care locuitorii municipiului pot să-şi exprime şi opţiunile pentru interpreţii sau formaţiile pe care ar dori să le vadă pe scenă la ediţia de anul viitor.

Chestionarul poate fi completat la acest link. 

Tags: chestionar  zilele  orasului  satu mare  
2691 vizite
Distribuie pe