Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce faci când mai ai PROBABIL o săptămână până să reasfaltezi Podul Decebal? Trasezi linii :))))
Florin Răchitan  - Joi, 1 Iunie 2017

Firma din Zalău care a ajuns ciuca miștourilor și a nervilor sătmărenilor de când se chinuie să termine lucrările de pe Podul Decebal, a mai făcut o boacănă!

După ce în ultimele zile au început dezbateri aprinse între reprezentanții Primăriei, ai firmei proiectante și ai firmei executante despre cine e de vină pentru crăparea asfaltului proaspăt așternut pe pod, iar săptămâna viitoare se va decide dacă e nevoie de reasfaltare completă sau doar de reparații pe alocuri, joi dimineața au început să traseze linii de demarcație între cele două sensuri de circulație.

Șoferii care au trecut cu mașinile azi pe pod au rămas perplecși, pe bună dreptate, deoarece chiar ieri au aflat din mai multe surse că în perioada următoare ar urma să fie spart întregul strat de asfalt așezat cu chiu cu vai în cursul anului trecut și că ne-ar mai aștepta încă o vară de coșmar, cam așa cum s-a întâmplat la ultima reabilitare a Podului Golescu.

La fel de perplex a rămas și dirigintele de șantier delegat de Primărie să verifice lucrările de pe Podul Decebal (bănuim că a tot avut motive de uimire în ultimele luni, în timp ce-și ridica salariul de pe card n.r.).

Misterul a fost explicat de managerul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, luat și el prin surprindere de sincronizarea „perfectă” a lucrărilor.

El a recunoscut că în urmă cu trei săptămâni a cerut firmei constructoare să ridice balizele de pe mijlocul podului (asta după o jumătate de an în care toată opinia publică sătmăreană urla că acele balize reprezintă chiar pericol public în condiții de trafic intens pe pod n.r.) și să traseze în locul lor o linie galbenă provizorie, care, conform reglementărilor legale în vigoare, semnalează faptul că zona respectivă este în continuare șantier în lucru.

Noa, o trecut trei săptămâni, iar firma a început joi să traseze mijlocul podului cu linie... albă! Care, tot conform reglementărilor în vigoare, semnalează marcaje definitive. Explicația celor de la firmă este halucinantă: NU AU AVUT VOPSEA GALBENĂ!!! :)))))))))

Învins de argument, managerul public nu a mai avut nici o reacție și a adoptat o atitudine ceva de genul: “Dacă se ajunge, într-adevăr, la reasfaltare completă, atunci oricum o să dispară și linia albă, iar dacă se vor face numai reparații, măcar rămâne linia albă definitivă” :))))))))

Tags: linii  trasate  pod  decebal  
4739 vizite
Distribuie pe