Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centru spiritual în locul fostului Teatru de Vară
Florin Răchitan  - Joi, 8 Iunie 2017

La aproape un deceniu de la demolarea fostului Teatru de Vară și după mai multe tentative de proiecte pentru a construi ceva în locul lui, se pare că, în sfârșit, se va găsi o utilitate terenului de aproape 5.000 mp din inima municipiului Satu Mare.

Proprietara terenului, Episcopia Romano-Catolică, a anunțat că dorește să construiască un centru spiritual constând într-un complex de clădiri cu două etaje în imediata vecinătate a catedralei.

În acest sens a fost depusă la Primăria Satu Mare un studiu de oportunitate pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal, iar sătmărenii sunt invitați luni, 12 iunie, de la ora 12, în sala de ședințe a Consiliului Local, la o dezbatere publică pe această temă, în cadrul căreia își vor putea prezenta observațiile.

Acestea pot fi transmise, de asemenea, prin e-mail la Centrul de Informare pentru Cetățeni, pe adresa consultarepublica@satu-mare.ro respectiv pe site-ul Primăriei Satu Mare.

Tags: teatru  vara  centru  spiritual  
4170 vizite
Distribuie pe
Secretar
Centre spirituale gasim la fiecare colt de strada, o parcare amenajata ar fi mai potrivit.....
2017-06-11 10:05:02
Dorel
Asta ne trebe... un night club ca lumea nu se gandeste nici unu sa deschida ca saracele femei sa nu stea in strada pe ploaie:)))))
2017-06-10 01:03:16