Locale Altele
Joi, 27 Februarie 2020
Joi, 27 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Marc, pus înapoi manager (interimar) la Spitalul Județean
Consiliul Județean Satu Mare  - Miercuri, 28 Iunie 2017

Unul dintre foștii manageri ai Spitalului Județean, Adrian Marc, a fost numit manager interimar la conducerea acestei instituții.

Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian.

Astfel, începând cu data de 29.06.2017, Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs.

Avand in vedere faptul ca Marc Ioan Adrian a fost la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare in perioada 2010-2014, conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a decis ca fiind oportuna numirea acestuia ca si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a purtat lungi discuţii cu reprezentanţii cadrelor medicale din instituţie.

Consiliul Judeţean Satu Mare, împreună cu Consiliul de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, va pregăti, în cea mai scurtă perioadă procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Tags: manager  interimar  spital  adrian marc  
1739 vizite
Distribuie pe