Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sună sirenele de alarmă în Satu Mare - EXERCIȚIU
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 5 Iulie 2017

Primăria Satu Mare aduce la cunoștința populației faptul că miercuri 5 iulie și joi 6 iulie vor fi testate două noi sirene de alarmare publică. 

Cele două sirene vor fi instalate în zona Unirii și zona Gara Ferăstrău din municipiul Satu Mare.

Exercițiul de testare a sirenelor va începe după ora 16  atât miercuri, cât și joi și va consta în semnale sonore scurte. 

Pe această cale, cetățenii sunt rugați să rămână calmi și să țină cont de faptul că este vorba despre un exercițiu care urmărește testarea acestor mijloace de alarmare a populației și nu despre o situație de urgență. 

În municipiul Satu Mare există 11 sirene electronice care pot fi comandate centralizat și local, cu posibilitatea transmiterii de mesaje vocale,  dispuse în zonele cel mai aglomerate, și 40 de sirene electrice care pot fi acționate centralizat.  

Conform legii în vigoare, responsabilitatea menţinerii în stare de operativitate a sistemului de înştiinţare-alarmare revine autorităţilor publice locale și reprezentanţilor inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă care derulează în acest sens acţiuni de verificare în teren.

Tags: exercitiu  alarmare  sirene  
1303 vizite
Distribuie pe