Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lucrări de lărgire a drumului de urcare pe Podul Decebal. Restricții de circulație la intersecția Burdea.
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 2 August 2017

Primăria municipiului Satu Mare anunță demararea lucrărilor de fluidizare a traficului pe sensul de urcare pe Podul Decebal dinspre intersecția Burdea. 

Astfel, aducem la cunoștință cetățenilor municipiului faptul că, începând de joi, 3 august, ora 10.00, circulația pe Podul Decebal va fi restricționată pe o porțiune de aproximativ 200 de metri de la intersecția cu Bulevardul Octavian Goga.

În zonă se vor efectua lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului și lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun,  astfel încât acestea să nu mai blocheze circulația pe prima bandă de mers în timpul staționării.

Rugăm pietonii să circule pe trotuarul situat în spatele stației de autobus, iar pe participanții la trafic să manifeste înțelegere până la finalizarea lucrărilor. 

De asemenea, ca urmare a începerii lucrărilor de reparații și reamenajare a stației de autobuz de la urcarea Podului Decebal, Transurban Satu Mare anunță că, începând cu data de 03.08.2017 se suspendă temporar această stație cu denumirea cunoscută "Stația Burdea", pentru autobuzele de pe liniile 2, 4, 9, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 23.

Se înființează stație provizorie cu devierea mijloacelor de transport pe Bulevardul Cloșca, Stația E-On Gaz, de unde autobuzele vor continua traseul spre Podul Decebal-Centru.

Tags: restrictii circulatie  pod decebal  burdea  
1299 vizite
Distribuie pe