Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se taie copacii uscați, Grădina Romei nu se deschide încă
Florin Răchitan  - Joi, 3 August 2017

După ce nu a luat nici o măsură în primăvară, când o creangă a căzut la câțiva centimetri de un copil care se juca pe aleile parcului, Primăria Satu Mare s-a urnit, în sfârșit, săptămâna trecută, când un alt copil era să moară după ce a fost lovit în cap de o creangă prăbușită din copac.

Atunci s-a luat decizia de a se închide Grădina Romei, iar societatea Florisal a primit dispoziții să verifice starea copacilor. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, împreună cu specialiștii din cadrul insituției au făcut joi o verificare a situației lucrărilor, înainte de a lua orice decizie privind redeschiderea Grădinei Romei.

S-a constat că, deși în ultima săptămână s-a muncit intens pentru curățarea copacilor și tăierea crengilor uscate și rupte de furtuni, mai sunt necesare câteva zile pentru punerea în siguranță a zonei.

Primăria îi roagă pe cetățenii municipiului Satu Mare, care așteaptă cu nerăbdare redeschiderea Grădinii Romei, să manifeste înțelegere până la finalizarea curățeniei și a toaletării copacilor.

Tags: toaletare  copaci  gradina romei  
1247 vizite
Distribuie pe