Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Bătaia de joc continuă! Podul Decebal închis parţial, la ora 10 nu era nici un muncitor în zonă.
Florin Răchitan  - Vineri, 4 August 2017

Primăria Satu Mare şi firma angajată pentru efectuarea lucrărilor pe Podul Decebal au o interpretare originală despre eficienţa muncii şi legislaţia în vigoare cu privire la munca în condiţii de caniculă, precum şi despre confortul şi protejarea cetăţenilor.

Dacă joi, în prima zi în care Podul Decebal a fost închis parţial pentru lucrările din zona staţiei de autobus dinspre Intersecţia Burdea, nu mai era nici ţipenie de muncitor pe pod la ora 16, vineri dimineaţa la ora 10 nici atât.

Sătmărenii au umplut Facebook-ul cu fotografii şi filmări de la faţa locului, în condiţiile în care deja la orele dimineţii coada de maşini era până la Liceul Economic, exprimându-şi totodată nedumerirea legată de programul de lucru al muncitorilor: ei sunt puşi să lucreze neapărat în orele cu cele mai extreme temperaturi de caniculă, pe Cod Roşu, când se topeşte şi asfaltul, însă în nici un caz nu le trece prin cap să lucreze noaptea sau măcar la orele serii, când e mai răcoare, iar traficul de pe pod este substanţial mai redus.

Din ce se vede în imagini, e destul de clar că lucrările vor mai ţine mult şi bine, deoarece nu prea avansează, dar vorba unui hâtru de pe Facebook: măcar pietonii de pe trotuar au umbră, datorită TIR-urilor care „staţionează” pe pod ;))

Un alt hâtru întreabă: „De ce se sparge Podul Decebal mereu în luna august, când vin românaşii acasă din Italie şi Spanie”? Răspuns: „De ciudă”! :)))))))

Tags: bataie  joc  pod  decebal  
2993 vizite
Distribuie pe