Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Serviciul de Ambulanţă „nu ia măsuri împotriva salariatei” bătute de soţul poliţist
Florin Răchitan  - Luni, 14 August 2017

În timp ce Inspectoratul Judeţean de Poliţie încă se gândeşte ce măsuri să ia în cazul agentului de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Satu Mare, Raul M., filmat în timp ce îşi lovea soţia asistentă medicală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a dat deja publicităţii concluziile anchetei interne deschise în acest caz.

„In urma analizei incidentului din data de 13.08.2017, orele  13.30, Comisia de cercetare administrativa a constatat ca asistenta medicala era de serviciu conform programului de lucru pe  luna august 2017, era in tinuta corespunzatoare, in asteptarea solicitarilor, prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident.

Mentionam ca nu avut de suferit actul medical, nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul institutiei, motiv pentru care nu se impune luarea unor masuri impotriva salariatei.

Se pare ca incidentul s-a datorat unor probleme personale intre cei doi soti, nefiind de competenta institutiei solutionarea acestui conflict.

Regretam cele intamplate, conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare nu tolereaza acest gen de comportament in incinta unei institutii publice, mai cu seama din partea unui om al legii” – se arată în comunicatul de presă al Serviciului de Ambulanţă.

În acelaşi timp s-a întrunit şi comisia de anchetă internă din cadrul Poliţiei, iar conform primelor informaţii, totul depinde de deciziile pe care le va lua soţia bătută: dacă ea depune plângere, atunci se deschide dosar penal, iar soţul ei poate chiar să-şi ia adio de la cariera de poliţist, dar dacă ea „îl iartă”, atunci poliţistul poate scăpa doar cu o amendă, mai ales că în momentul altercaţiei el era în afara orelor de serviciu.

Totuşi, într-un comunicat de presă trimis duminică, imediat după incident, conducerea IPJ subliniază că „statutul profesiei de poliţist impune probitate morală, dar şi  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cât şi în afara acestora”.

Tags: concluzii  ancheta  ambulanta  
1013 vizite
Distribuie pe