Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Se lucrează la amenajarea parcărilor din Micro 17
Primăria Satu Mare  - Vineri, 25 August 2017

Primăria municipiului Satu Mare informează cetățenii cu privire la desfășurarea lucrărilor de amenajare a celor patru cvartale de parcări din cartierul Micro 17.

Reamintim cetățenilor zonele în care se execută aceste lucrări:

Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului

Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului

Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele

Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului

Conform contractului, toate cele patru zone au termen de finalizare 6 luni din care 2 luni pentru proiectare și 4 luni pentru execuție, de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor. În cazul celor 4 cvartale firmele care au câștigat licitațiile se află în ultima fază, cea de execuție.

Periodic, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public al orașului, Maskulik Csaba fac vizite pe teren pentru a verifica modul de desfășurare al lucrărilor.

În cazul a trei dintre ele ( cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului, cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29,  CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânel și cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului), Primăria Municipiului Satu Mare a semnat ordinul de începere al lucrărilor în data de 10.07. 2017, în timp ce pentru cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului s-a emis ordinul de începere în data de 24.07.2017.

În proiectul de modernizare al parcărilor sunt prevăzute săpături, lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces pentru scările de bloc, montarea bordurilor, cât și aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale.

 Lucrările de modernizare a celor patru cvartale de parcări sunt achitate integral din bugetul local, după cum urmează:

Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului - 290.523 lei ( fără TVA)

Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului - 213.386 lei ( fără TVA)

Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele - 290.523 lei ( fără TVA)

Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului - 285.732 lei ( fără TVA)

De asemenea, Primăria municipiului Satu Mare a demarat și procedura de licitație pentru asigurarea iluminatului public în cele patru cvartale de parcări.

Tags: lucrari  parcare  micro 17  
841 vizite
Distribuie pe