Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Azi nu se eliberează permise, din cauza unei defecțiuni la server. Sătmărenii sunt reprogramați pe miercurea viitoare.
Prefectura Satu Mare  - Joi, 26 Octombrie 2017

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în cursul zilei de joi, 26 octombrie 2017, nu se pot desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene.

Personalul de intervenţie lucrează pentru rezolvarea situaţiei. Între timp, toate persoanele programate pentru joi, 26 octombrie 2017, au fost reprogramate pe miercuri, 01 noiembrie 2017, exact la aceleaşi ore la care s-au programat iniţial.
 
Deşi în zilele de miercuri cetăţenii se pot prezenta la biroul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor fără programare, din cauza situaţiei existente miercuri, 1 noiembrie 2017, va fi permis accesul doar persoanelor reprogramate.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor” – se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Satu Mare.

Tags: permise  defectiune  server  
984 vizite
Distribuie pe