Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Primăria a recuperat paguba de la angajatul Florisal care a rupt pomii de pe strada Ștefan cel Mare. După aproape un an.
Florin Răchitan  - Luni, 27 Noiembrie 2017

”După un îndelung proces birocratic, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit să recupereze prejudiciul produs de persoana care a vandalizat în luna aprilie a acestui an mai mulți copaci pe str. Ștefan cel Mare.

Imediat după producerea incidentului, Primăria a depus plângere penală împotriva autorului, dosarul fiind pe rol la organele de anchetă.

Prejudiciul de 941 lei a fost plătit luni, 27 noiembrie, de autorul distrugerilor, acesta urmând să răspundă în continuare în penal. Copacii vor fi replantați odată cu reabilitarea trotuarelor pe str. Ștefan cel Mare” – scrie Primăria Satu Mare.

Printr-o ”coincidență fericită” , paguba a fost recuperată fix după ce pe rețelele de socializare a fost distribuită în week-end-ul trecut știrea despre puștanii care au spart niște becuri în Grădina Romei, iar comentatorii și-au amintit de cazul petrecut în urmă cu opt luni, la sfârșitul lunii martie, și au luat la întrebări Primăria despre ce mai face angajatul Florisal dat în vileag atunci.

Tags: copaci  rupti  stefan cel mare  florisal  
1644 vizite
Distribuie pe