Locale Altele
Luni, 20 August 2018
Luni, 20 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consilierii județeni se revoltă împotriva grofilor de la conducere, în problema ”autoutilitarelor” cumpărate la preț umflat
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Februarie 2018

După ce consilierul județean (încă) liberal Adrian Cozma a dezvăluit jmekeriile din jurul licitației pentru cele trei ”autoutilitare” Skoda Octavia cumpărate la sfârșitul anului trecut pentru grofii de la conducerea județului Satu Mare, încep să apară reacțiile publice și din partea colegilor săi din forul de conducere al județului.

Primul care s-a solidarizat cu colegul său aflat, teoretic, de partea cealaltă a baricadei politice, este președintele executiv al PSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, care a postat pe Facebook un punct de vedere plin de obidă, punând și niște întrebări ”sensibile” celor care, practic, au fraierit întregul Consiliu Județean:

”Avand in vedere ultimele discutii din mediul online si aparitiile din presa satmareana a articolelor privind achizitionarea de catre conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a unor autoturisme 4x4 de lux, doresc sa ma solidarizez public cu toti cetatenii judetului Satu Mare si municipiului Satu Mare, precum si cu consilierii care au sesizat faptul ca in vreme ce clubul fanion al judetului Satu Mare, Olimpia, se inchide din lipsa de fonduri, iar la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare dotarile si serviciile lasa foarte mult de dorit, "noii grofi" de la conducerea judetului nostru si-au achizitionat, din bani publici, limuzine 4x4 de lux cu ultradotari.

In aceasta ordine de idei doresc sa imi exprim regretul profund pentru modalitatea in care noi, consilierii judeteni, am fost indusi in eroare pentru a vota bugetul, dar si presa si cetatenii judetului si municipiului Satu Mare, care știau, potrivit caietului de sarcini intocmit, ca vor fi achizitionate "autoutilitare" absolut necesare institutiilor subordonate, dar care, in realitate, cu putere de evidenta, sunt limuzine 4x4 de lux cu ultradotari, pentru noii grofi de la conducerea judetului”.

Urmează: DNA să vină să vă ia! Și ăsta e doar începutul!

Tags: limuzine  lux  reactie  ciprian ardelean  
1885 vizite
Distribuie pe

Viceprimărița Sătmarului lovește din nou! A purtat aiurea eșarfa tricoloră în Germania.
Luni, 20 August 2018
După nenumărate scandaluri legate de când și cum trebuie purtată eșarfa tricoloră de către reprezentanții autorităților locale care au acest drept, se pare viceprimărița noastră tot nu și-a învățat lecția. Ea a reprezentat municipiul Satu Mare la manifestările de aniversare a nouă secole de la înființarea orașului înfrățit Wolfenbuttel.   continuare

Consultări cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene, la Negrești-Oaș
Joi, 16 August 2018
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat...   continuare

Adrian Cozma propune sprijin financiar pentru reconstrucția Casei Memoriale Iuliu Maniu
Miercuri, 25 Iulie 2018
Consilierul județean Adrian Cozma intenționează să inițieze un proiect de hotărâre prin care să fie sprijinită reconstrucția Casei Memoriale Iuliu Maniu.   continuare

Adrian Cozma întreabă de ce am făcut cadou spitalului din Oradea un aparat de 150.000 euro? Șefii județului spun că e bine așa.
Vineri, 20 Iulie 2018
În condițiile în care, potrivit unui studiu realizat la nivel național...   continuare

Aşa arată un drum despre care Consiliul Judeţean spune că „se află în curs de reabilitare”
Joi, 19 Iulie 2018
Cândva pe la mijlocul lunii trecute, conducerea Consiliului Judeţean...   continuare