Locale Altele
Miercuri, 22 August 2018
Mie, 22 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grofii fac răfuieli politice pe pagina oficială de Facebook a Primăriei. Fostul viceprimar Radu Roca le dă replica.
Florin Răchitan  - Joi, 8 Februarie 2018

Mai nou, grofii folosesc pagina oficială de Facebook a Primăriei Satu Mare pentru a se răzbuna pe fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, cel care a atras atenția că proiectul de modernizare a Pieței Mari zace de doi ani în sertarele birourilor și nimeni nu s-a apucat să facă nimic.

În cursul zilei de joi, băetzii au scormonit o filmare de la inaugurarea pieței agroalimentare din cartierul Carpați I, în care fostul viceprimar îi atrage atenția unui nemulțumit din zonă că n-are ce să tot facă reclamații, deoarece garajele pe locul cărora s-a făcut piața respectivă au fost ridicate ilegal, la fel ca majoritatea garajelor improvizate din toate cartierele Sătmarului după 1990.

Grofii au prezentat faza asta ca fiind o dovadă zdrobitoare în susținerea teoriei lor potrivit căreia fosta conducere a Primăriei Satu Mare ar fi risipit 80.000 de euro pe construcția unei piețe care nu a atras de atunci nici un vânzător.

Noa, Radu Roca le-a dat replica, pe care o publicăm integral:

”Domnule primar, dacă dumneavoastră înființați o firmă și nu vă ocupați de ea, merge ??? 

Din moment ce directorul ADP Satu Mare nu s-a îngrijit să populeze acea piață, să direcționeze producători in zonă, sigur că sunt bani aruncați! În schimb, aici măcar se vede că banii sunt investiți într-o piață cochetă...

Dar locuitorii din acel cartier, care majoritatea sunt pensionari, s-ar fi bucurat să coboare doar din bloc și să-și facă cumpărăturile în apropiere, în loc să care plasele din piețele din centru sau din piața din Micro 17. Piața din Carpați I a fost construită la cererea locuitorilor din cartierul respectiv! 

Vă prezint câteva imagini despre cea mai cochetă piață din Satu Mare, pe care conducerea anterioară a Primăriei a destinat-o micilor producători agricoli autohtoni! Și pe care conducerea actuală a lăsat-o de izbeliște”.

Tags: piata  carpati 1  replica  
2218 vizite
Distribuie pe

Viceprimărița Sătmarului lovește din nou! A purtat aiurea eșarfa tricoloră în Germania.
Luni, 20 August 2018
După nenumărate scandaluri legate de când și cum trebuie purtată eșarfa tricoloră de către reprezentanții autorităților locale care au acest drept, se pare că viceprimărița noastră tot nu și-a învățat lecția. Ea a reprezentat municipiul Satu Mare la manifestările de aniversare a nouă secole de la înființarea orașului înfrățit Wolfenbuttel.   continuare

Consultări cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene, la Negrești-Oaș
Joi, 16 August 2018
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat...   continuare

Adrian Cozma propune sprijin financiar pentru reconstrucția Casei Memoriale Iuliu Maniu
Miercuri, 25 Iulie 2018
Consilierul județean Adrian Cozma intenționează să inițieze un proiect de hotărâre prin care să fie sprijinită reconstrucția Casei Memoriale Iuliu Maniu.   continuare

Adrian Cozma întreabă de ce am făcut cadou spitalului din Oradea un aparat de 150.000 euro? Șefii județului spun că e bine așa.
Vineri, 20 Iulie 2018
În condițiile în care, potrivit unui studiu realizat la nivel național...   continuare

Aşa arată un drum despre care Consiliul Judeţean spune că „se află în curs de reabilitare”
Joi, 19 Iulie 2018
Cândva pe la mijlocul lunii trecute, conducerea Consiliului Judeţean...   continuare