Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Grofii fac răfuieli politice pe pagina oficială de Facebook a Primăriei. Fostul viceprimar Radu Roca le dă replica.
Florin Răchitan  - Joi, 8 Februarie 2018

Mai nou, grofii folosesc pagina oficială de Facebook a Primăriei Satu Mare pentru a se răzbuna pe fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, cel care a atras atenția că proiectul de modernizare a Pieței Mari zace de doi ani în sertarele birourilor și nimeni nu s-a apucat să facă nimic.

În cursul zilei de joi, băetzii au scormonit o filmare de la inaugurarea pieței agroalimentare din cartierul Carpați I, în care fostul viceprimar îi atrage atenția unui nemulțumit din zonă că n-are ce să tot facă reclamații, deoarece garajele pe locul cărora s-a făcut piața respectivă au fost ridicate ilegal, la fel ca majoritatea garajelor improvizate din toate cartierele Sătmarului după 1990.

Grofii au prezentat faza asta ca fiind o dovadă zdrobitoare în susținerea teoriei lor potrivit căreia fosta conducere a Primăriei Satu Mare ar fi risipit 80.000 de euro pe construcția unei piețe care nu a atras de atunci nici un vânzător.

Noa, Radu Roca le-a dat replica, pe care o publicăm integral:

”Domnule primar, dacă dumneavoastră înființați o firmă și nu vă ocupați de ea, merge ??? 

Din moment ce directorul ADP Satu Mare nu s-a îngrijit să populeze acea piață, să direcționeze producători in zonă, sigur că sunt bani aruncați! În schimb, aici măcar se vede că banii sunt investiți într-o piață cochetă...

Dar locuitorii din acel cartier, care majoritatea sunt pensionari, s-ar fi bucurat să coboare doar din bloc și să-și facă cumpărăturile în apropiere, în loc să care plasele din piețele din centru sau din piața din Micro 17. Piața din Carpați I a fost construită la cererea locuitorilor din cartierul respectiv! 

Vă prezint câteva imagini despre cea mai cochetă piață din Satu Mare, pe care conducerea anterioară a Primăriei a destinat-o micilor producători agricoli autohtoni! Și pe care conducerea actuală a lăsat-o de izbeliște”.

Tags: piata  carpati 1  replica  
3656 vizite
Distribuie pe