Locale Altele
Joi, 19 Iulie 2018
Joi, 19 Iul 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă un autobus Transurban a luat foc la Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 14 Aprilie 2018

Se pare că nu mai trece săptămână fără câte-un incendiu la vreun autobus Transurban. Nu bine am anunțat că de luni se scumpesc biletele și abonamentele, că încă un autobus a luat foc sâmbătă după-amiază în zona Pieței Mari.

Se pare că, spre deosebire de cel care a luat foc la începutul acestei luni,  autobusul incendiat sâmbătă a fost fabricat și achiziționat în anul 2006 și se află în exploatarea Transurban de 12 ani.

Potrivit unui comunicat de presă al societății Transurban, acesta a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu.

În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.

Văzând că nu reușește lichidarea focului, a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor. Nu au existat victime în urma acestui incident.

Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de Transurban.

Din fericire, nu au existat victime, dar în ritmul acesta ne putem aștepta la orice. Până atunci, nu uitați să vă cumpărați de luni noile abonamente scumpite la Transurban!

Tags: autobus  transurban  foc  


590 vizite
Distribuie pe

Curtea de Conturi a pus biciul pe ea, așa că Primăria mai dă un ”ultimatum” proprietarilor clădirilor părăginite din Centrul Vechi
Miercuri, 18 Iulie 2018
Grofii au prezentat miercuri bilanțul pe prima jumătate a mandatului la conducerea Primăriei Satu Mare și, cu un drum, au făcut o manevră specifică lor, să pară că ”țin situația sub control”, când, de fapt, împachetează fum.   continuare

Slugile grofilor se dau jmekeri. Viceprimarul a insultat azi o jurnalistă care a îndrăznit să pună întrebări.
Marti, 10 Iulie 2018
După ce de vreo doi ani bagă periodic pe Facebook și ”într-o anumită parte a presei” același filmuleț...   continuare

Se pare că Apaserv a găsit soluţia să nu se mai surpe Bulevardul Octavian Goga. L-au angajat pe băiatul viceprimăriţei.
Luni, 9 Iulie 2018
Că societatea ce asigură...   continuare

Se construiesc noile locuințe ANL pe strada Poligonului
Miercuri, 27 Iunie 2018
Directorul General al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, a făcut miercuri o vizită la Satu Mare. Alături de prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, acesta s-a întâlnit cu proiectantul, dirigintele de șantier...   continuare

Încep lucrările de construcție a podului peste Someș! La Seini.
Luni, 25 Iunie 2018
Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a efectuat azi luni o vizită de lucru la locaţia podului peste Someş care va lega oraşul Seini din judeţul Maramureş...   continuare