Locale Altele
Duminica, 22 Aprilie 2018
Dum, 22 Apr 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă un autobus Transurban a luat foc la Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 14 Aprilie 2018

Se pare că nu mai trece săptămână fără câte-un incendiu la vreun autobus Transurban. Nu bine am anunțat că de luni se scumpesc biletele și abonamentele, că încă un autobus a luat foc sâmbătă după-amiază în zona Pieței Mari.

Se pare că, spre deosebire de cel care a luat foc la începutul acestei luni,  autobusul incendiat sâmbătă a fost fabricat și achiziționat în anul 2006 și se află în exploatarea Transurban de 12 ani.

Potrivit unui comunicat de presă al societății Transurban, acesta a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu.

În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.

Văzând că nu reușește lichidarea focului, a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor. Nu au existat victime în urma acestui incident.

Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de Transurban.

Din fericire, nu au existat victime, dar în ritmul acesta ne putem aștepta la orice. Până atunci, nu uitați să vă cumpărați de luni noile abonamente scumpite la Transurban!

Tags: autobus  transurban  foc  


470 vizite
Distribuie pe

Drumul-dezastru dintre Gelu și Baba Novac - VIDEO
Vineri, 20 Aprilie 2018
După ce s-au tot plâns degeaba pe la autoritățile județene, sătenii din Baba Novac au cerut ajutorul consilierului județean Adrian Cozma, ”rebelul” din PNL, invitându-l să se convingă cu ochii lui de ”calitatea” drumului județean ce face legătura între Ardud, Gelu și Baba Novac.   continuare

Criza salariilor de la spital pare să se fi terminat. Se iau bani dintr-o parte și se dau în alta.
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Această săptămână a început cu nemulțumirea unei părți a angajaților Spitalului Județean, care nu au beneficiat de majorările salariale anunțate de Guvern pentru personalul medical.   continuare

Proiect de modernizare a Urgențelor. Conducerea spitalului nu pare foarte interesată.
Marti, 17 Aprilie 2018
Consilierii județeni s-au întrunit marți într-o ședință extraordinară pentru a aproba un proiect de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare.   continuare

Autobuze Mercedes de ultimă generație. Nu la Satu Mare, că aici autobuzele doar iau foc în timp ce se scumpesc biletele.
Vineri, 13 Aprilie 2018
Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță...   continuare

Salvamontiştii sătmăreni, pe cărări de munte, mereu alături de dumneavoastră!
Joi, 29 Martie 2018
În cadrul şedinţei lunare a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică a fost prezentată activitatea Serviciului Salvamont, care a împlinit nu demult primul an de la înfiinţare.   continuare