Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă un autobus Transurban a luat foc la Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 14 Aprilie 2018

Se pare că nu mai trece săptămână fără câte-un incendiu la vreun autobus Transurban. Nu bine am anunțat că de luni se scumpesc biletele și abonamentele, că încă un autobus a luat foc sâmbătă după-amiază în zona Pieței Mari.

Se pare că, spre deosebire de cel care a luat foc la începutul acestei luni,  autobusul incendiat sâmbătă a fost fabricat și achiziționat în anul 2006 și se află în exploatarea Transurban de 12 ani.

Potrivit unui comunicat de presă al societății Transurban, acesta a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu.

În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.

Văzând că nu reușește lichidarea focului, a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor. Nu au existat victime în urma acestui incident.

Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de Transurban.

Din fericire, nu au existat victime, dar în ritmul acesta ne putem aștepta la orice. Până atunci, nu uitați să vă cumpărați de luni noile abonamente scumpite la Transurban!

Tags: autobus  transurban  foc  


1722 vizite
Distribuie pe