Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consultare la nivel înalt pe probleme de protecţia mediului sătmărean
APM Satu Mare  - Joi, 3 Mai 2018

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, sătmăreanul Radu Roca, a avut o întâlnire de lucru cu colectivul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, coordonată de Elisabeta Bekessy.

Aceasta a fost prima consultare oficială cu responsabilii cu protecţia mediului de când Radu Roca a ajuns în conducerea naţională a agenţiei şi, din dorința de a veni în sprijinul instituției și pentru a contribui la dezvoltarea în perspectivă a municipiului și județului Satu Mare, a luat la cunoștință problemele cu care se confruntă instituția, a apreciat ideile si inițiativele pe care doresc să le pună în aplicare în scopul îmbunătățirii calității mediului.

„Am fost profund impresionat de Programul de educație ecologică "Milioane de capace - Milioane de zâmbete" şi de sârguinţa şi dăruirea cu care copilaşii preşcolari se implică în această activitate. Împreună cu preşedintele ANPM, Viorel Toma, adresăm calde felicitări și pe această cale colectivului APM Satu Mare pentru realizările obținute, pentru toate proiectele aflate în curs de implementare şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru” – a declarat Radu Roca.

Tags: consultari  protectia  mediului  radu roca  
1560 vizite
Distribuie pe
comentator
Un papagal.
2018-05-04 06:51:17