Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Ăștia iar s-apucă de Podul Decebal. Pedig încă nici nu-i August! ;))
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Iunie 2018

Grofii (de fapt, slugile lor) au anunțat vineri că de săptămâna viitoare se închide din nou, parțial, Podul Decebal, pentru ”continuarea lucrărilor de reabilitare”.

Este al treilea an consecutiv în care actuala conducere a Primăriei se chinuie cu Podul Decebal și dă vina pe fosta conducere pentru ”moștenirea grea”, susținând că nu au cum să modifice sau să rezilieze contractul cu firma din Zalău care a câștigat licitația pentru executarea lucrărilor.

Potrivit celor care au fost lăsați să facă anunțul negativ în locul principalului responsabil pentru această situație, lucrările ar urma să înceapă cam la mijlocul săptămânii următoare și ar trebui să fie finalizate până la sfârșitul lunii iulie, că altfel... Primăria Satu Mare mai dă un ultimatum (cam al zecelea până acum ;)), amenințând firma executantă cu amenzi fabuloase sau cu refuzul plății lucrărilor efectuate până acum (vrăjeală, totul a fost plătit până la ultimul ban).

Urmează restricții de circulație și haosul de rigoare. Totuși, e bine că nu au programat lucrările în luna August, cum au făcut anul trecut, fix în luna în care întregul Sătmar este sufocat de traficul rezultat în urma venirii acasă a diasporei. Deși, la pariu că lucrările vor dura și în luna August? ;))

Tags: reluare  lucrari  reabilitare  pod  decebal  
3870 vizite
Distribuie pe