Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se pare că Apaserv a găsit soluţia să nu se mai surpe Bulevardul Octavian Goga. L-au angajat pe băiatul viceprimăriţei.
Florin Răchitan  - Luni, 9 Iulie 2018

Că societatea ce asigură serviciile de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Satu Mare, Apaserv, este un fel de centru de angajare pentru toate nevestele, rudele, copiii şi lipitorii de afişe ai tuturor regimurilor care s-au perindat pe la conducerea oraşului, asta se ştie demult.

Că Bulevardul Octavian Goga s-a surpat de vreo cinci ori în ultimele luni, iar cauza nu e neapărat vechimea reţelei Apaserv de sub bulevard, şi aia se cam bănuieşte (gurile rele spun că nişte grofi, care locuiesc mai la capătul reţelei din zonă, s-ar fi plâns că nu prea au presiune la robinete, astfel că a fost musai să crească presiunea pe conducta principală ce trece pe sub bulevardul Octavian Goga, iar apa ce se pierde prin fisuri a grăbit „spălarea” solului de sub asfalt, formând deja celebrele găuri).

Noa, se pare că s-a găsit soluţia pentru rezolvarea problemelor de genul acesta şi, în ciuda declaraţiilor principiale şi pline de morală ale actualei conduceri a Primăriei Satu Mare, s-a apelat tot la vechea tradiţie. Că, vorba ceea, în cine să ai încredere dacă nu în membrii propriei familii? Aşa că l-au şi angajat pe băiatul viceprimăriţei, proaspăt ieşit de pe băncile unei facultăţi tehnice absolvite la Satu Mare. E adevărat, s-a făcut concurs de angajare, n-am zis că nu s-a făcut ;))

Tags: apaserv  angajare  fiu  viceprimar  
1351 vizite
Distribuie pe