Locale Altele
Miercuri, 1 Decembrie 2021
Mie, 1 Dec 2021
Aşa arată un drum despre care Consiliul Judeţean spune că „se află în curs de reabilitare”
Florin Răchitan  - Joi, 19 Iulie 2018

Cândva pe la mijlocul lunii trecute, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a anunţat „Marea Reabilitare” a drumurilor din judeţ, după ce timp de vreo doi ani s-a tot mâcăit, cu contractul gata făcut, lăsat moştenire încă de fosta conducere.

Potrivit declaraţiilor de atunci, pe lista drumurilor care urmau să se reabiliteze „în această perioadă” se afla şi cel care leagă localităţile Acâş şi Unimăt, care arată ca cele din Kosovo după bombardamentul NATO.

De fapt, atunci se vorbea doar de un kilometru care ar mai fi rămas de făcut din drumul respectiv, deoarece, în viziunea şefilor judeţului, restul ar fi OK.

Noa, a trecut o lună de atunci şi recent am primit un nou comunicat de presă din partea Consiliului Judeţean, cu lista actualizată a drumurilor pe care se lucrează „în această perioadă”, iar pe listă nu a mai fost pomenit deloc drumul dintre Acâş şi Unimăt.

Am presupus cu toţii că băieţii au fost harnici şi au terminat deja lucrarea de pe tronsonul respectiv. Au terminat pe dracu! Noroc că avem în breaslă colegi tineri şi ageri, care au demascat baloanele colorate de săpun pe care ni le vând grofii de la judeţ.

Pe drumul respectiv nu s-a văzut nici un utilaj şi nici picior de muncitor în toată perioada asta, dar drumul a fost scos deja de pe lista celor aflate în reabilitare. Dezastrul este şi mai mare pe teritoriul satului, unde drumul e tot judeţean, legând Acâşul de Săcăşeni. În perioada următoare vom face câteva deplasări prin judeţ, să găsim şi alte trasee pe care „lucrările sunt în grafic”. Ca pe Podul Decebal. 

Tags: drum  acas  unimat  
1481 vizite
Distribuie pe