Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grofii au inaugurat un lift... pardon, ascensor panoramic. A costat cât o vilă pe Păuleștiului!
Florin Răchitan  - Marti, 23 Octombrie 2018

Băetzii din Palat cu ”autoutilitarele” Skoda de câte 35.000 euro bucata au dat lovitura din nou! De data aceasta au inaugurat un lift... repetăm... un lift... în clădirea Spitalului de Pneumoftiziologie din Satu Mare (Spitalul TBC). Cu panglică și tot tacâmul!

Noa bine, oficial se numește ”ascensor panoramic”. Cel puțin așa apare denumirea în comunicatul oficial al Consiliului Județean Satu Mare, în care se bagă un text de vrăjeală de genul: ”Este greu de crezut că în secolul XXI mai există spitale în care angajații poartă în cărucioare și pe tărgi, bolnavii pe scări”.

E adevărat, gurile rele spun că în lift nu prea încape o targă, dar asta să fie cea mai mare problemă! :)))))

Probabil din neatenție, însă, au uitat să șteargă din comunicat prețul total plătit pentru lift din banii fraerilor contribuabililor sătmăreni (au avut grijă, totuși, să specifice că întreaga investiție a fost suportată exclusiv din bugetul Consiliului Județean): 322.000 lei. Adică aproape 100.000 de dolari. Adică aproape prețul unei vile pentru jmekeri, așa cum și-au construit deja băetzii la Mărtinești și în alte zone limitrofe. Poate are piscină, de-aia costă așa mult, cine știe ;))

Tags: inaugurare  lift  spital  tbc  
3509 vizite
Distribuie pe