Locale Altele
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Mie, 21 Nov 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma cere desființarea sensului giratoriu periculos și inutil de la Gelu - VIDEO
Florin Răchitan  - Marti, 6 Noiembrie 2018

După ce săptămâna trecută doi soți tineri au fost la un pas de moarte în urma unui accident grav petrecut în sensul giratoriu pe cât de periculos pe atât de inutil de la Gelu, consilierul județean Adrian Cozma ia atitudine și cere oficial desființarea acestei monstruozități.

Cunoscut deja sătmărenilor ca un monument al cheltuirii fără căpătâi a banului public, sensul giratoriu a fost amenajat în mijlocul câmpului, între localitățile Gelu și Terebești, pe vremea în care se credea că pe drumul respectiv vor circula camioanele care transportă deșeurile la groapa de gunoi de la Doba.

Între timp a fost ales un alt traseu pentru camioane, dar autoritățile au apucat să construiască uriașul sens giratoriu ce a costat la vremea respectivă cam două miliarde lei vechi.

Și dacă tot l-au construit, l-au lăsat acolo, ”să se mire proștii”, ca în Moromeții. Fără semnalizare potrivită și fără să fie iluminat în timpul nopții, ceea ce constituie o adevărată capcană mortală pentru șoferi. De atunci, structura sensului giratoriu se degradează încontinuu, chiar și din cauza frecventelor accidente în urma cărora se rupe câte-o bucată din el.

Pentru a preveni vreo nenorocire în viitor, Adrian Cozma anunță că va solicita în următoarea ședință a Consiliului Județean desființarea acestui sens giratoriu.
1065 vizite
Distribuie pe
cosma
Dle Cozma, sensul giratoriu a costat 2.2 milioane RON, adica 22 miliarde, daca tot vorbiti in lei vechi ca batranii :)))
2018-11-08 19:40:23

Cinci comune din județul Satu Mare și Ungaria colaborează în managementul situațiilor de urgență, prin proiect european
Joi, 15 Noiembrie 2018
În perioada 01.04.2018 - 30.11.2019, comuna Halmeu, în parteneriat cu liderul de proiect comuna Odoreu, Asociaţia Pompierilor Voluntari din Tyukod (Ungaria), respectiv comunele Viile Satu Mare și Păulești derulează proiectul...   continuare

După accidente și scandal, Consiliului Județean a semnalizat ”sensul groazei”.
Duminica, 11 Noiembrie 2018
Devenit deja celebru pentru ”săptămâna și accidentul”, sensul giratoriu inutil și periculos din mijlocul câmpului dintre Gelu și Terebești a fost...   continuare

După o pauză de un an ”din lipsă de consumabile”, angiograful a fost repus în funcțiune la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare
Sambata, 10 Noiembrie 2018
În urmă cu doi ani...   continuare

Autoutilitară din Germania, donată prin Fundația Hans Lindner pompierilor din Craidorolț
Vineri, 9 Noiembrie 2018
În cadrul unei ceremonii desfășurate într-o atmosferă destinsă și prietenească...   continuare

Adrian Cozma ia la rost Primăria Satu Mare pentru halul în care a ajuns Grădina Romei – VIDEO
Joi, 8 Noiembrie 2018
Într-o noua postare pe pagina personală de Facebook, consilierul județean Adrian Cozma ia în colimator de data aceasta conducerea Primăriei Satu Mare...   continuare