Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Consilierul Ciprian Crăciun întreabă ce se mai aude despre punerea în siguranță a clădirilor periculoase?
Florin Răchitan  - Duminica, 17 Martie 2019

Consilierul local Ciprian Crăciun reamintește una dintre numeroasele ”ultimatumuri” anunțate în urmă cu doi ani de Primăria Satu Mare în privința punerii în siguranță a clădirilor vechi de pe care pică tencuiala sau chiar țiglele și care au rămas la faza de ultimatum.

Între timp, s-au înmulțit incidentele la aceste clădiri periculoase, aproape că nu trece săptămână fără ca pompierii să fie solicitați să intervină cu scara mecanică pentru a le pune în siguranță și... cam atât.

Publicăm declarația consilierului local Ciprian Crăciun:

La sfârșitul lunii februarie 2017, Primaria Satu Mare a emis un comunicat de presa prin care isi arata ingrijorarea pentru cetatenii care circula pe langa cladiri neintretinute si amenința cu amenzi pentru proprietarii care nu-si intretin cladirile. In acest sens s-au stabilit si niste sanctiuni. 

Au trecut doi ani de atunci, sătmărenii circulă zilnic pe langă astfel de proprietați si nu se ia în continuare nici o masura. Mă intreb dacă primarul municipiului Satu Mare a dispus anumite sancțiuni si asupra proprietarilor imobilului din fotografiile atașate si asupra proprietarilor sau asociațiilor de proprietari care dețin astfel de cladiri? Și cu ce masuri de sprijin vine pentru a-i ajuta pe acestia.

Tags: cladiri  periculoase  ciprian craciun  
1201 vizite
Distribuie pe