Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două curse aeriene noi spre Bucureşti
Penina Cirţ  - Joi, 30 Iulie 2009

Începând cu data 17 august, Tarom introduce două curse noi spre Bucureşti de pe aeroportul din Satu Mare. Avioanele vor zbura în zilele de luni şi miercuri, după amiaza.

Dacă biletul este rezervat cu cel puţin două săptămâni înainte, acesta se poate achiziţiona la preţul de 340 RON dus-întors.

 

Dacă până acum de pe Aeroportul Satu Mare se efectuau în fiecare săptămână doar patru curse până la Bucureşti, începând cu data de 17 august numărul acestora va creşte la şase.

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valentin Macec, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că sătmărenii vor avea posibilitatea să călătorească zilnic cu avionul spre Bucureşti, pentru cursele de după-amiază fiind operaţional aeroportul din Satu Mare, iar pentru cele de dimineaţa vor avea posibilitatea să ia avionul de pe aeroportul din Baia Mare.

În acest sens se intenţionează ca pe viitor să se asigure transportul cu un autocar spre aeroportul din Baia Mare, iar întoarcerea din Bucureşti să se facă direct pe aeroportul din Satu Mare.

Tags: curse  aeriene  noi  tarom  satu mare  bucuresti  
1799 vizite
Distribuie pe