Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grofii și slugile lor au votat majorarea impozitelor locale în Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 25 Aprilie 2019

Consiliul Local Satu Mare a aprobat în ședința de joi majorarea taxelor și impozitelor locale cu 4,6% pe anul 2019, pe baza unei solicitări a Direcției de Impozite și Taxe Locale, potrivit căreia nu se poate altfel, fiindcă aceasta a fost rata inflației pe anul trecut, deci e musai să se majoreze ;))

Singurii care s-au abținut de la vot au fost consilierii PSD, care nici nu s-au mai obosit să răspundă mesajului primarului Kereskenyi Gabor, potrivit căruia municipiul Satu Mare ar fi pierdut milioane de lei la bugetul local din cauza ”politicilor actualului guvern”. Susținute în Parlament, a-pro-pos, de UDMR ;))

Oricum, voturile grofilor și ale slugilor lor au fost de ajuns pentru ca proiectul de hotărâre să treacă fără probleme, astfel că sătmărenii s-au mai ales cu o povară în plus la buzunar.

În rest, o sătmăreancă a fost redusă la tăcere în plenul ședinței, explicându-i-se că, cică, 82% dintre sătmăreni ar susține închiderea circulației rutiere în Centrul Vechi și prezentându-i-se aceleași proiecte SF cu desene frumoase pe care le cunoaștem deja de trei ani: două parcări etajate, unde ”turiștii își vor putea lăsa mașinile pentru a admira frumusețile centrului istoric al Sătmarului”, piste pentru biciclete peste tot, al treilea pod peste Someș, reamenajarea Lacului Cubic, să fie frumos, și, bineînțeles, ridicarea mașinilor parcate ilegal... cam la un an și jumătate de când au fost angajați lipitorii de afișe la Administrația Domeniului Public și a fost cumpărată o automacara ce nu poate ridica nici un Trabant.

Plus, știrea zilei de azi: după ce au spart asfaltul de pe aleile Grădinii Romei, pentru a-l înlocui neapărat cu pavajul cenușiu făcut de firma de casă a Primăriei, după modelul trotuarelor din toată zona centrală a municipiului Satu Mare, grofii au inventat și terenul de fotbal cu pavaj de beton, în curtea Liceului de Artă ”Aurel Popp”. Pavaj să fie!!!

Tags: impozite  majorate  satu mare  
1129 vizite
Distribuie pe