Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La insistențele lui Adrian Cozma, Spitalul Județean cumpără aparatură vitală pentru pacienți
Florin Răchitan  - Joi, 25 Aprilie 2019

Consilierul județean Adrian Cozma a reluat joi, în plenul ședinței Consiliului Județean Satu Mare, solicitarea privind achiziționarea unor aparate și ustensile medicale vitale pentru sătmăreni, în valoare de peste 3 milioane de lei.

El a făcut prima dată această solicitare în cursul anului trecut, după ce s-a consultat cu medicii șefi de secție de la Spitalul Județean.

Răspunsul de atunci al conducerii a fost că se așteaptă ”proiect de investiții de la minister” bla-bla-bla. Bineînțeles că nu a fost cumpărat nimic niciodată.

Adrian Cozma nu a uitat și, în ședința de joi, a revenit cu lista care cuprinde aparatură în valoare totală de peste 3 milioane de lei, din care prioritare sunt un dermatom pentru recoltat piele, un sistem pentru extensia grefelor de piele, patru infuzomate și șase cântare electronice pentru sugari.

Oarecum ”strâns cu ușa”, directorul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, prezent în sala de ședințe, a promis că acestea vor fi cuprinse în lista de achiziții pe anul 2019, fără să mai pomenească de proiecte și alte avioane.




1529 vizite
Distribuie pe