Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După ploaia de miercuri, fostul Lac Cubic a redevenit lac și a inundat grădinile sătmărenilor
Florin Răchitan  - Joi, 20 Iunie 2019

Mai țineți minte cum tot anunță Primăria că va face din fostul Lac Cubic o zonă verde cu piste de biciclete, alei pietonale pavate cu piatră naturală (bineînțeles ;)) platformă pentru patine cu rotile, curte pentru plimbatul cățeilor, cu sistem de irigare și ronduri de flori, să fie frumos?

Și toate acestea printr-unul dintre proiectele europene ”contractate” în cadrul Programului Operațional Regional, până să aflăm că a contractat o laie ;)) Noa, așa arată Lacul Cubic după ploaia de miercuri, ceea ce nu e noutate pentru cei care locuiesc în zonă:

Problema e că grămezile de gunoaie și moloz adunate fix pe terenul aflat în proprietatea Primăriei Satu Mare au colmatat toate șanțurile pe care și le-au săpat oamenii la capătul grădinilor tocmai pentru a permite scurgerea apei în asemenea situații.

Așa că e lesne de ghicit unde a ajuns toată apa ce a nu a avut loc în șanțuri.

De asemenea, mai țineți minte anunțurile Primăriei în care sătmărenii sunt amenințați că vor lua amenzi de la 1.000 la 2.500 de lei dacă nu-și curăță terenurile de iarba pârloagelor, cunoscută mai nou sub numele de ambrozie? Noa ia, ambrozia!

FOTO: Csokasi Attila pe grup de Facebook

573 vizite
Distribuie pe