Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grofii au vrut să majoreze indemnizațiile hămesiților din partide la 1.000 de dolari. Adrian Cozma s-a opus!
Florin Răchitan  - Luni, 29 Iulie 2019

Între punctele de pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Județean Satu Mare, grofii au vrut să introducă pe șestache un proiect de hotărâre care prevedea majorarea indemnizațiilor membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Satu Mare la nu mai puțin de 3.000 de lei.

Explicăm mai în detaliu, ca să fim înțeleși: până acum, indemnizația pentru hapciupaliții desemnați de diversele partide să facă parte din CA Aeroport SM era de 2.500 de lei. Acești bani se dădeau ciuri-burilor care participau de obicei la câte o singură ședință pe lună a Consiliului de Administrație al Aeroportului SM, la care ridicau mâinile frumos să voteze propunerile directorului numit în funcție în urma unui ”concurs”. Și care ne promite cam de un an de zile curse internaționale noi de pe Aeroportul Satu Mare.

Noa, acuma grofii și slugile lor s-au gândit că 2.500 de lei sunt bani prea puțini pentru aleșii sătmărenilor, astfel că s-au gândit să rotunjească un pic suma până la 3.000 de lei (adică 1.000 de dolari, noa bine, canadieni, dar tot dolari ;))

Singurul care s-a opus de la bun început acestui proiect de hotărâre, de când a primit documentul pe adresa sa de e-mail, a fost consilierul județean Adrian Cozma, care nu s-a sfiit să aducă opinia sa la cunoștința conducerii Consiliului Județean.

Băetzii și-au dat seama că ar avea de-a face cu un scandal în opinia publică, așa că au retras pe ultima sută de metri proiectul buclucaș de pe ordinea de zi. Deocamdată.

Redăm în continuare declarația publică a lui Adrian Cozma în ședința de luni a Consiliului Județean Satu Mare:
1119 vizite
Distribuie pe