Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum ia beizadeaua apartament ANL gratis
Florin Răchitan  - Joi, 26 Septembrie 2019

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, este o profesoară care putea fi absolut respectabilă dacă nu se băga în politică, ceea ce aparent e o haină prea greu de purtat pentru ea, până ce nu aflăm de ce a îmbrăcat-o, de fapt.

În mandatul trecut s-a remarcat printr-una dintre puținele luări de cuvânt în Consiliul Local Satu Mare, în care a propus să se facă o grădină botanică frumoasă, să fie frumos!

Nu a trecut mult după această memorabilă luare de cuvânt, că s-a și trezit viceprimăriță! Groful a câștigat alegerile pentru Primărie pe bază de etnie și, având nevoie de slugi, i-a ales pe cei 3 (trei) liberali care au ajuns în Consiliul Local să ridice mâinile frumos când era ceva de votat.

Dintre cei 3 (trei) liberali, doi au ajuns viceprimari, printre aceștia numărându-se și Doina Feher, cea cu grădina botanică.

Au trecut mai mult de trei ani de mandat cu imagini foarte frumoase 3D despre parcări etajate și pasaje pietonale science-fiction, dar cu ceva trebuia să se aleagă și slugile grofilor!

Noa, din întâmplare, doamna Feher a fost președintele comisiei care a stabilit lista celor care au prioritate la un apartament construit în Satu Mare de Agenția Națională a Locuinței (ANL). Și, ce să vezi, pe listă apare numele fiului său, Andrei Micle, un tânăr de mare perspectivă, angajat în urmă cu jumătate de an la societatea Apaserv, subordonată Primăriei Satu Mare. Pe merit, bineînțeles :)))))

Tags: beizadea  feher  apartament  anl  
1885 vizite
Distribuie pe