Locale Altele
Vineri, 23 Octombrie 2020
Vin, 23 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul unei comune sătmărene, despre banii de la guvern: ”Intrăm în regim de stand-by”
Florin Răchitan  - Duminica, 19 Ianuarie 2020

Fostul primar al municipiului Satu Mare, actual edil-șef al comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, a rezumat în câteva fraze cam la ce se pot aștepta colegii săi din administrațiile publice locale de la guvern în acest an:

Domnul ministru al finanțelor publice, Florin Câțu spunea în ajunul Crăciunului: "Urmează lucruri bune pentru români în 2020"! Eu, în naivitatea mea, repede le-am și zis la ai mei: hai să ne bucurăm!

Că dacă acum doi ani ministrul de atunci nu a zis nimic îmbucurător, dar am primit la buget sume suficiente să demarăm o serie de investiții demult așteptate în comună, dacă anul trecut ministrul din nou nu a zis nimic, dar am primit bani și mai mulți, cu care am putut continua lucrările începute, ba am mai pornit și altele, atunci, acum, cu aceste declarații, vă dați seama cât o să facem în acest an!

Mai bine îmi dădeam peste gură ! Anul acesta transferuri egale cu 0 lei, ba mai mult, nici pentru cheltuielie cu salariile și indemnizațiile persoanelor cu handicap nu ni se asigură decât mai puțin de jumătate din partea statului, obligându-ne la cheltuieli suplimentare ca să achităm drepturile acestor persoane. Așa că intrăm în regim de stand-by! Mare păcat!

Tags: bani  guvern  primarii  
1318 vizite
Distribuie pe