Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un avocat cere de la autorități măsuri urgente pentru stoparea coronavirusului, grofii îl amenință cu dosar penal
Florin Răchitan  - Joi, 26 Martie 2020

Tânărul avocat Ciprian Ardelean a stârnit un pic de furtună miercuri seara cu o postare pe pagina proprie de Facebook, în care solicita întrunirea de urgență a Consiliului Județean Satu Mare pentru a vota rectificarea bugetară prin care să se aloce fondurile necesare Spitalului Județean în lupta împotriva coronavirusului.

El a cerut, de asemenea, conducerii Primăriei Satu Mare să se inspire de la edilul-șef din Baia Mare, care tocmai anunțase măsuri sociale concrete pentru protejarea concitadinilor săi în aceste vremuri grele.

Noa, i-o trebuit! ;)) La câteva minute după apariția postării cu pricina a și fost sunat din Palat și amenințat cu dosar penal pentru distribuire de fake news.

Aspectul cu care au crezut grofii că l-au ”prins” pe avocat este cel referitor la numărul aparatelor de ventilație disponibile în acest moment la Spitalul Județean, despre care Ciprian Ardelean a scris ”aproximativ 20”, dar hârțogarii s-au pus să numere ca Ghiță Pristanda în ”O scrisoare pierdută” și le-au ieșit 42 la numărătoare, cu tot cu cele portabile. Pentru toată populația județului Satu Mare expusă pandemiei Covid-19!

2028 vizite
Distribuie pe
baubau
Buna ziua, de ce la noi nu se stopeste noaptea strazile cu apa cu clor, scarile de bloc, etc?
2020-03-27 13:49:16