Locale Altele
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Mie, 28 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Delgaz Grid demarează lucrări de investiţii pe câteva străzi din municipiul Satu Mare
Delgaz Grid  - Vineri, 5 Iunie 2020

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Iza, Lebedei, Șantierului, Olteniei, Vulturului, Cerbului, Zefirului, Moților, Privighetorii și Căprioarei din municipiul Satu Mare este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs.

Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 4 kilometri din reţeaua de distribuţie zonală, valoarea investiţiei depăşind 2 milioane de lei.

Lucrările vor demara marți, 9 iunie a.c. pe strada Șantierului, porțiunea cuprinsă între str. Cerbului și Octavian Goga.

Pentru a diminua pe cât posibil perturbarea traficului rutier, rugăm respectuos conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă.

Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Delgaz Grid îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil, în termenele agreate cu autorităţile locale.

Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, estimăm că acestea se vor finaliza, cel mai probabil, până la sfârșitul anului.

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

1376 vizite
Distribuie pe