Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum se fac angajările cu dedicație, pe pandemie, la Spitalul Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 2 Septembrie 2020

Pandemia a oferit ocazia perfectă pentru băiețașii din Palat să angajeze ”pe perioadă determinată” fătuci sau slugi de partid în diverse instituții publice, că noa, e nevoie de bugetari și mai mulți să lupte foarte tare cu Covidu!

Profitând de o lege dată la începutul pandemiei, în ultima jumătate de an s-au umplut birourile din Sătmar cu asemenea angajați ”temporar”, care, teoretic, urmează să-și piardă locurile de muncă după încetarea stării de alertă, doar că, după cum arată lucrurile acum, ei vor freca menta încă mult și bine și chiar dacă, printr-o minune, se pune capăt stării de alertă, tot se vor găsi ceva soluții pentru ei.

Ultima găselniță de acest fel tocmai se întâmplă acum la Spitalul Județean Satu Mare, unde, conform legii, nici măcar nu e nevoie de organizarea vreunui concurs, angajările fiind făcute prin numire directă în post, pe baza dosarelor depuse de ”candidați”. Așa că tocmai se angajează un economist, fiincă fix de contabil e nevoie urgentă acuma, în plină pandemie!

După cum sesisează fostul manager al spitalului, Marcela Papici, anunțul a fost postat discret în ultima zi a lunii august, iar eventualii ”candidați” au avut timp două zile să facă rost de toată hârțogăria cerută și să-și facă toate analizele menționate în anunț. Asta dacă nu cumva cineva avea deja pregătit întreg dosarul ;))

După care, mâine, candidații ”selectați” vor fi anunțați telefonic în legătură cu demersurile pentru angajare ;))
Tags: angajare  pandemie  spital  satu mare  
1542 vizite
Distribuie pe